Aktorki

Barbara Bursztynowicz

Wzrost 162 cm
Waga 65 kg
Wiek 68 lat(a)
Kolor oczu szare
Kolor włosów   blond
Wybrana filmografia • 2018 Ojciec Mateusz
• 2016 Zaćma
• 2010 Apetyt na życie
• 2009 Na dobre i na złe
• 2009 Siostry
• 1997 – do dziś Klan
• 1996 Dzieci i ryby
• 1995 Don Carlos
• 1994 Killevippen
• 1993 Niebieski ptak
• 1993 Poza miastem
• 1992 Becket , czyli honor Boga
• 1992 Spadek na życzenie
• 1991 Burza
• 1990 Przypowieść głupca
• 1988 Oszołomienie
• 1986 Choroba młodości
• 1985 Fedra
• 1984 Elżbieta, królowa Anglii
• 1981 W obronie własnej
• 1981 Wesele
• 1980 Antygona
• 1980 Królowa Bona
• 1979 Klincz
• 1978 W sieci
• 1977 Sam na sam
portfolio

Barbara Bursztynowicz- Portfolio

Leave a comment

Agencja ID © 2022.

Wszelkie prawa zastrzeżone.

pl_PL