Aktorzy

Damian Jankowski

Wzrost 187 cm
Waga 73 kg
Wiek 33 lat(a)
Kolor oczu czarne
Kolor włosów   ciemne
Wybrana filmografia • 2020 Brzydula 2
• 2020 M jak miłość
• 2019 Gabinet nr 5
• 2019 Mr Jones
• 2019 Ojciec Mateusz
• 2019 Polityka
• 2019 Za marzenia
• 2018 Mecenas Lena Barska
• 2018 O mnie się nie martw
• 2018 Studniówk@
• 2017 Barwy szczęścia
• 2017 Na sygnale
• 2017 Przyjaciółki
• 2015 Nie rób scen
• Wesołowska i mediatorzy
• 2014 Lekarze
• 2011 Instynkt
• 2011 Plebania
• 2004 – 2021 Pierwsza miłość
• 2003 – 2021 Na wspólnej
• 1997 – 2021 Klan
portfolio

Damian Jankowski- Portfolio

Leave a comment

Agencja ID © 2022.

Wszelkie prawa zastrzeżone.

pl_PL