Aktorzy

Jacek Bursztynowicz

Wzrost 179 cm
Waga 87 kg
Wiek 70 lat(a)
Kolor oczu szare
Kolor włosów   siwe
Wybrana filmografia • 2021 Na sygnale
• 2020 Blondynka
• 2018 Ojciec Mateusz
• 2017 Belle Epoque
• 2017 Druga szansa
• 2016 Zaćma
• 2015 Ranczo
• 2013 Na dobre i na złe
• 2012 Być jak Kazimierz Deyna
• 2012 Prawo Agaty
• 2011 Barwy szczęścia
• 2009 Naznaczony
• 2008 Kryminalni
• 2007 Pitbul
• 2006 Egzamin z życia
• 2006 M jak miłość
• 2005 Pensjonat pod różą
• 2003 Kasia i Tomek
• 2001 Inferno
• 1998 Miłość na Krymie
• 1993 Niebieski ptak
• 1985 Sprawa hrabiego Rottera
• 1983 Wierna rzeka
• 1982 Dom
• 1980 Miś
• 1977 Polskie drogi
portfolio

Jacek Bursztynowicz- Portfolio

Leave a comment

Agencja ID © 2022.

Wszelkie prawa zastrzeżone.

pl_PL