Aktorki

Monika Chrząstowska

Wzrost 168 cm
Waga 65 kg
Wiek 46 lat(a)
Kolor oczu niebieskie
Kolor włosów   ciemne
Wybrana filmografia • 2018 Diagnoza
• 2018 Matki
• 2018 Na sygnale
• 2018 Przyjaciólki
• 2014 Na dobre i na złe
• 2013 Dwanaście potraw
• 2005 Kryminalni
• 2005 M jak miłość
• 2004 Pocałunek
• 2003 – 2021 Na Wspólnej
• 1998 Dokument podróży
• 1996 Błękitny zamek
• 1995 Kochankowie z klasztoru Valdemosa
portfolio

Monika Chrząstowska- Portfolio

Leave a comment

Agencja ID © 2022.

Wszelkie prawa zastrzeżone.

pl_PL